Samsunlu İşadamları İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Samsunlu İşadamları İftarda Buluştu

Samsunlu İşadamları İftarda Buluştu

Avusturya'da Yaşayan Samsunlu İşadamları İftar Yemeğinde Buluştu. Kısa Adı Sam-der Olan Samsunlular Yardımlaşma Derneği Başkanı Avni Özkan "yeni Kurulan Derneğimiz Aracılığı ile Viyana'da Yaşayan Tüm Samsunluları Biraraya Toplamak İstiyoruz."dedi.

23.08.2010 14:56

Avusturya'da yaşayan Samsunlu işadamları iftar yemeğinde buluştu. Kısa adı SAM-DER olan Samsunlular Yardımlaşma Derneği başkanı Avni Özkan "Yeni kurulan derneğimiz aracılığı ile Viyana'da yaşayan tüm Samsunluları biraraya toplamak istiyoruz."dedi.

SAMSUNLULARI BEKLİYORLAR

Derneklerinin yeni kurulduğunu anlatan başkan Özkan "Derneğimiz yeni kurulduğu için bir takım eksiklerimiz var ve bunları gidermeye çalışıyoruz. Tüm Samsunluları SAM-DER çatısı altında toplanmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

TOPLAM 4 BİN KİŞİYE YEMEK VERECEKLER

SAM-DER Başkan Yardımcısı Ufuk Ömüral derneğe bir lokal kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "İlk olarak lokalimizin iç dizaynını düzenledik. Ramazan ayının kuruluş günlerimize denk gelmesi bizim için çok bereketli oldu. Üye sayımızda büyük patlama var. Ramazan boyunca yaklaşık 4.000 kişiyi iftar yemeklerinde misafir edeceğiz. İftarlar sırasında üyelerimizin görüşlerini alıyoruz. Problemlerini dinliyoruz. Bayramdan sonra da bütün bunları birlikte değerlendireceğiz." dedi.

Derneğin basın sözcüsü Yasin Karaca ise dernek binalarının 12 Eylül 2010 tarihinde resmi törenle açılacağını hatırlatarak" Açılışımıza Samsun'dan misafirlerimiz gelecek. Avrupa'da yaşayan tüm Samsunluları Viyana'ya bekliyoruz." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunlu İşadamları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement