Samsunspor: "1-0 Olsun Bizim Olsun" - Son Dakika
Güncel

Samsunspor: "1-0 Olsun Bizim Olsun"

Samsunspor: "1-0 Olsun Bizim Olsun"

Ptt 1'inci takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Adana Demirspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Taraftarımızın da desteğiyle yine kazanmak istiyoruz.

21.08.2015 15:27

Ptt 1'inci takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Adana Demirspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Taraftarımızın da desteğiyle yine kazanmak istiyoruz. 1-0 olsun, bizim olsun" dedi.

Takımının hafta boyunca bu hafta evlerinde oynayacakları Adana Demirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Ümit Özat nezaretinde sürdürdüklerini belirten Metin Ateş, müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi. Sezona 4-0'lık güzel bir galibiyetle başladıklarını ifade eden Metin Ateş, şöyle devam etti:

"Kaliteli bir ekibiz. Oyuncularımız da üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapabilmek için canla başla çalışıyor. Adana Demirspor bu ligin güçlü ve şampiyonluğa oynayan takımlarından birisi. Bizim amacımız, taraftarımızın önünde bu sezon oynayacağımız ilk resmi maçtan galip ayrılmak ve zirvedeki yerimizi korumak. Bunun için sahada elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Zor maç olacak. Ancak 1-0 olsun bizim olsun. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider ve sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz."

Metin Ateş, lisans işlemlerinin tamamlanmaması nedeniyle ilk hafta oynanan Altınordu karşılaşmasında kadroda yer almayan Ersel Aslıyüksek ve Famoussa Kone'nin de hafta sonu forma giyebileceğini sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor: '1-0 Olsun Bizim Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement