Sanal Dünyanın En Şekilci Sitesi - Son Dakika
Güncel

Sanal Dünyanın En Şekilci Sitesi

Sanal Dünyanın En Şekilci Sitesi

Fonex Kozmetik, geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlarıyla sanal dünyanın da en iddialı markalarından biri.

17.04.2012 15:28  Güncelleme: 15:26

Sanal dünyanın en şekilci sitesi: www.fonexkozmetik.com

100'ü aşkın ürün içeren www.fonexkozmetik.com hem tüketicilere hem de profesyonellere bir tıkla keyifli alışveriş fırsatı yaratıyor… Kullanıcılar, twitter'da da tanıtımı yapılan Fonex ürünlerine facebookstore'dan da ulaşabiliyor.

Türkiye'nin en köklü firmaları arasında yer alan Fonex Kozmetik, tüketicilere ve profesyonellere, uluslararası standartlarda geliştirdiği geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Fonex, yurt dışında da yoğun ilgi gören ürünlerini "çok şekilciyiz" sloganıyla internette de satışa sunuyor. www.fonexkozmetik.com adresindeki site kullanıcılara istedikleri Fonex ürününe bir tıkla ulaşma imkanı yaratıyor. Site, cazip fiyatlarıyla da dikkat çeken 100'den fazla ürünü içeriyor. Fonex, özel avantajlar yaratan kampanyalarla da kullanıcılara sürprizler yapmaya hazırlanıyor

www.fonexkozmetik.com; yenilikçi anlayışla hazırlanan, renkli, dinamik tasarımı ve kolay, zevkli kullanımı ile de beğeni topluyor. Yeniliklerin gerisinde kalmak istemeyen şekilciler, www.fonexkozmetik.com adresini sıkça ziyaret ediyor…

Online satış sitesiyle yetinmeyen Fonex, sosyal ağların hızlı gelişiminden ve geniş kitlelere hızla ulaşmasından yararlanmak için facebook ve twitter'da da yerini aldı. Fonex, facebook sayfası ve twitter üzerinden marka ile ilgili yenilikleri, haberleri takipçileri ile anında paylaşırken, facebookstore'da da ürünlerin satışını gerçekleştiriyor. Fonex sayfasına üye olmayanlar da facebookstore'dan istedikleri ürünü alabiliyor.

Fonex, tüketici odaklı hizmet anlayışı ile tüketicilerin ve profesyonellerin farklı ihtiyaçlarına cevap veren ürünler geliştiriyor. Fonex, saç bakım, kişisel bakım, ev ürünleri, profesyonel ürünler, profesyonel ekipmanlar kategorilerindeki yenilikçi ürünleriyle Türkiye'nin en çok tercih edilen markalarından biri konumunda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanal Dünyanın En Şekilci Sitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement