Sanat Müziği Severler Hüner Coşkunerle Coştu - Son Dakika
Güncel

Sanat Müziği Severler Hüner Coşkunerle Coştu

Sanat Müziği Severler Hüner Coşkunerle Coştu

Gecenin sürprizi ise Huri Sapan'dı.

16.08.2011 18:29

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'nde sahneye çıkan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Hüner Coşkuner, verdiği konserle etkinlik alanına gelen vatandaşları sanat müziğine doyurdu.

İlçede sahne alan Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Hüner Coşkuner, söylediği şarkılarla büyük beğeni topladı. Yorum ve sahne şovuyla büyük alkış alan Coşkuner, vatandaşlarla birlikte söylediği şarkılarla adeta coşturdu.

Gecenin sürpriz bir de konuğu vardı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden biri olan Huri Sapan da konseri izleyenler arasındaydı. Halkın yoğun isteğini kırmayarak sahneye çıkan Sapan, Coşkuner ile unutulmayacak bir düete imza attılar. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve protokol üyeleri konsere izledikleri yerden eşlik ettiler. Başkan Uzun, düetin ardından Sapan'ın yanına giderek sanatçıyı tebrik etti. Konserin ardından AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal Kacır, sanatçı Hüner Coşkuner'e çiçek takdim etti.

Başkan Uzun, Halk İftarında Vatandaşla Bir Arada!

İftar programlarında vatandaşla bir araya gelen Başkan Uzun, bu kez Adnan Kahveci Mahallesinde'ki 'halk iftarı'ndaydı. 1500 kişinin katıldığı iftarda Belediye Başkanı Yusuf Uzun, halk iftarının önemine değindi. Başkan Uzun, " Herkesin evinde yiyeceği bir kap çorba elbette vardır. Bizim buradaki amacımız, komşularımız ile hep birlikte aynı sofrada, birlikte iftarımızı yapmak" dedi.

Başkan Uzun, halk iftarının ardından Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi iş adamlarının Kaya Ramada Otel'de düzenlediği iftar yemeğine de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanat Müziği Severler Hüner Coşkunerle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement