Şanlıurfa Ceylanpınar'da Yağışlar Barınakları Yıktı, 18 Hayvan Telef Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfa Ceylanpınar'da Yağışlar Barınakları Yıktı, 18 Hayvan Telef Oldu

04.03.2019 13:16

Ceylanpınar'da yağışlar barınakları yıktı, 18 hayvan telef olduŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde aşırı yağış nedeniyle bazı kerpiç ev ve hayvan barınakları yıkıldı, 18 küçükbaş telef oldu.

Ceylanpınar'da yağışlar barınakları yıktı, 18 hayvan telef oldu

ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde aşırı yağış nedeniyle bazı kerpiç ev ve hayvan barınakları yıkıldı, 18 küçükbaş telef oldu.

Ceylanpınar'da iki gündür etkili olan yağışlar nedeniyle Aşağı Doruklu Mahallesi'nde bazı kerpiç ev ve hayvan barınakları yıkıldı. Yıkılan barınaklarda enkaz altında kalan 18 küçükbaş telef oldu. Mahalle sakinlerinin ihbarının ardından bölgeye giden belediye ekipleri, ev ve barınaklara dolan suları tahliye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Ceylanpınar'da Yağışlar Barınakları Yıktı, 18 Hayvan Telef Oldu - Son Dakika


Advertisement