Şanlıurfa'da, 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 34 yaşındaki Cemil Aslan yaşamını yitirdi.
Olay; sabah saatlerinde merkeze bağlı Güzeller Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı köyde yaşayan birbirine akraba Aslan ve Oruç aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, 2 aile yakınlarının da katılımıyla kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada; Cemil Aslan göğsünden bıçaklanarak öldü. Aslan'ın ölümüne yol açtığı ve kavgada yaralandığı ileri sürülen H.O. ise kaçtı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen jandarma, kavgaya karıştığı belirlenen bazı kişileri gözaltına aldı.
Yaşamını yitiren Aslan'ın cesedi Şanlıurfa'da yapılan otopsi sonrası yakınları tarafından defnedildi.
Cinayetin ardından kaçtığı ileri sürülen H.O.'nun yakalanması için çalışmasını sürdüren jandarma, yeni bir kavga ihtimaline karşı köyde güvenlik önlemlerini artırdı.
Son Dakika › Güncel › Şanlıurfa'da Arazi Kavgası 1 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?