Şanlıurfa'da deprem sonrası yapılan çalışmalar toplantıda değerlendirildi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da deprem sonrası yapılan çalışmalar toplantıda değerlendirildi

Şanlıurfa\'da deprem sonrası yapılan çalışmalar toplantıda değerlendirildi

Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen toplantıda, 6 Şubat 2023'teki depremler sonrasında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Vali Şıldak, toplantıda, deprem sonrası yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları, yer seçimi ve yerinde dönüşüm işlemleri, kalıcı konutların yapım süreçleri gibi konuları ele aldıklarını belirtti. Vali Şıldak, depremin hasarlarının ortadan kaldırılması ve yaraların sarılması için tüm kurumlarla birlikte titizlikle çalıştıklarını ifade etti.

11.05.2024 11:12

Şanlıurfa'da deprem sonrası il genelinde yapılan çalışmalar düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Hasan Şıldak başkanlığında düzenlenen toplantıda, "Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremler sonraki kentte yapılan çalışmalar görüşüldü.

Vali Şıldak, toplantıda, vatandaşların taleplerine hassasiyet gösterilmesini isteyerek, "Deprem sonrası yürütülen yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları, yer seçimi ve yerinde dönüşüm işlemleri, şehir merkezleri ve kırsal mahallelerdeki kalıcı konutların yapım süreçleriyle ilgili çalışmaları değerlendirdik. İlimizde depremin hasarlarının ortadan kaldırılması, yaralarının sarılması konusunda bütün kurumlarımızla birlikte titizlikle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da deprem sonrası yapılan çalışmalar toplantıda değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement