Şanlıurfa'da 'Develi' Kermes - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da 'Develi' Kermes

Şanlıurfa\'da \'Develi\' Kermes

Şanlıurfa'da, Şair Nabi Öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenlenen kermese dikkat çekmek amacıyla deve getirildi.

13.04.2015 15:22

Şanlıurfa'da, Şair Nabi Öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler yararına düzenlenen kermese dikkat çekmek amacıyla deve getirildi. Çevredekiler develi kermese yoğun ilgi gösterdi.

Şair Nabi Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler yararına Topçu Meydanı'nda kermes düzenlendi. Yöresel yiyecek ve içeceklerin satışa sunulduğu kermese katılımcıların  dikkatini çekmek için Akçakale'den kamyonete yüklenen bir deve getirildi. Deveyi görenler kermese akın ederken, çevredekiler cep telefonlarıyla fotoğraf çektirme yarışına girdi. 4 gün açık kalacak kermese ilgiyi artırmak için bu yönteme başvurulduğunu belirten deve sahibi Adem Müslümdağ, "Amacımız deve ile tanıtım yapıp öğrencilerimiz yararına açılan kermese dikkat çekmek. Uçak, tren ve arabalar çıktıktan sonra insanlarımız deveyi unutur oldu. İnsanların bu bölgede az sayıda bulunan deveyi görmesi ve kermese katkı sağlamak amacıyla bu yönteme başvurduk ve olumlu sonuç aldık" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 'Develi' Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement