Şanlıurfa Kendisini Işten Çıkarmak Isteyen Patronunu Bıçaklayıp Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Kendisini Işten Çıkarmak Isteyen Patronunu Bıçaklayıp Öldürdü

Şanlıurfa Kendisini Işten Çıkarmak Isteyen Patronunu Bıçaklayıp Öldürdü

Kendisini işten çıkarmak isteyen patronunu bıçaklayıp öldürdüŞANLIURFA'da bir klima tamircisinde çalışan 16 yaşındaki Ö.F.D., kendisini işten çıkarmak istediği için tartıştığı patronu 33 yaşındaki Halil Bozkuş'u bıçaklayarak öldürdü.

07.11.2016 20:31

Kendisini işten çıkarmak isteyen patronunu bıçaklayıp öldürdü

ŞANLIURFA'da bir klima tamircisinde çalışan 16 yaşındaki Ö.F.D., kendisini işten çıkarmak istediği için tartıştığı patronu 33 yaşındaki Halil Bozkuş'u bıçaklayarak öldürdü.

Olay, öğle saatlerinde Ulubatlı Mahallesi'nde meydana geldi. Klima tamircisi Halil Bozkuş, bir süredir yanında çalışan çırağı Ö.F.D.'yi işten çıkarmak isteyince, aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ö.F.D., işyerinde bulunan ekmek bıçağıyla Halil Bozkuş'a saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Bozkuş, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan ve aşırı kan kaybettiği belirlenen Bozkuş, doktorların müdahalesine karşın yaşamını yitirdi.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Bozkuş'un cesedi otopsi için morga konulurken, suç aleti bıçağa el koyan polis Ö.F.D.'yi gözaltına aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Kendisini Işten Çıkarmak Isteyen Patronunu Bıçaklayıp Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement