Sapanca'da Önüne Kedi Çıkan Kadın Sürücü Kahvehaneye Girdi: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da Önüne Kedi Çıkan Kadın Sürücü Kahvehaneye Girdi: 10 Yaralı

Sapanca\'da Önüne Kedi Çıkan Kadın Sürücü Kahvehaneye Girdi: 10 Yaralı

Sapanca ilçesi'nde dün gece meydana gelen kazada, önüde çıkan kediye çarpmamak için panikleyerek direksiyonu kıran kadın sürücü hafif ticari araçla kahvehayeye girdi.

25.04.2011 18:13

Sapanca ilçesi'nde dün gece meydana gelen kazada, önüde çıkan kediye çarpmamak için panikleyerek direksiyonu kıran kadın sürücü hafif ticari araçla kahvehayeye girdi. Kazada 10 kişi yaralanırken, 25 yaşındaki E.Ş. adlı sürücü uzun süre girdiği şoktan kurtulamadı. Bu arada 10 kişinin yaralanmasına neden olan kedinin de aracın önünden kaçamadığı ve ezilerek öldüğü anlaşıldı.

Kaza saat 20. 30 sıralarında Sapanca'nın İzmit Caddesi'nde meydana geldi. Adapazarı istikametine gitmekte olan bulunan E. Ş. yönetimindeki 54 SD 678 plakalı hafif ticari araç, önüne kedi çıkması sonucu sürücü panikleyip direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki kahvehaneye girdi. Araç önce Şakir Özdemir'e ait kahvehane önünde bulunan ve sigara içmekte olan müşteriler ile bazı gençlere çarptıktan sonra kahvehanenin korkulukları ile duvarını yıktı.

Tam anlamıyla can pazarının yaşandığı kazada sürücü E.Ş. ile birlikte Balkaya (46), Şahan Aksu (27), Serhat Yeşil (16), Ferhat Yavuz (31), Sinan Bakır (11), Sezer Yavuz (17), Ferdi Meşe (29), Samet Meşe (11), Hamza Meşe (16) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların hastaneye sevki sırasında sırasında da ambulans sıkıntısı yaşandı. Sapanca Devlet Hastanesi'nde bir tane 112 ambulansı olması nedeniyle yaralılar Adapazarı'ndan ilçeye gönderilen ambulansları bekledi. Yaralıların bir kısmı Sapanca Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdehalenin ardından Adapazarı'ndaki hastanelere gönderildi.

Hafif yaralanan sürücü E.Ş. uzun süre girdiği şoku atlatamadı. Kahvehane sahibi Şakır Özdemir ise olay sırasında müşterilerin Bucaspor- Fenerbahçe maçını izlemekte olduklarını belirterek, "Herkes maça daldığı sırada bir anda büyük bir gürültü ve çığlıklar duyduk. Ne olduğuna baktığımızda ise bir aracın kahvehanenin duvarını yıkarak içeri girdiğini gördük. " dedi.

Bayan sürücü olay yerine gelen polisler tarafından polis merkezine götürüldü . Bu arada kadın sürücünün çarpmamak için direksiyonu kırdığı kedinin de ezildiği anlaşıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sapanca'da Önüne Kedi Çıkan Kadın Sürücü Kahvehaneye Girdi: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement