İstanbul Sarıyer'de hareketli dakikalar yaşandı. Ataşehir'den çalınan bir kamyonetin Sarıyer'de tespit edilmesi üzerine polis harekete geçti. Polis, araçtaki şüpheliye 'dur' ihtarında bulundu. Ancak şüpheli kişi, polise ateş açarak kaçmaya başladı.
ÖZEL HAREKATÇILAR DA KATILDI
Polis ile şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. Şüphelinin kamyoneti bir ara sokakta bırakıp kaçtığının belirlenmesi üzerine operasyon başlatıldı. Özel harekat polisi de operasyona dahil oldu. Polis çevrede didik didik arama yaptı. Şüphelinin bir apartmanın bahçesinde tespit edilmesi üzerine polisler buraya doğru koştu.
BACAĞINDAN VURULARAK YAKALANDI
Bahçede saklanan şüpheli bacağından vurularak yakalandı. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
İşte o anlardan kareler:
Son Dakika › Güncel › Sarıyer'de Hareketli Saatler! 'Dur' İhtarına Uymayan Şüpheli Vuruldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?