Sarkozy Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sarkozy Hakim Karşısına Çıktı

Sarkozy Hakim Karşısına Çıktı
02.07.2014 09:38  Güncelleme: 09:37

Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy hakkında "yolsuzluk" ve "nüfus suistimali" suçlamasıyla dava açılmasına karar verildi.

"Gizli adli soruşturmayı ihlal etmek" suçlamasıyla gözaltına alınan Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy hakkında "yolsuzluk" ve "nüfus suistimali" suçlamasıyla dava açılmasına karar verildi.

Adli poliste sorgusu tamamlandıktan sonra mahkemeye sevk edilen ve hakkında dava açılmasına karar verilen Sarkozy'nin suçlu bulunması halinde, aleyhinde 10 yıla kadar hapis cezası istenebilecek.

Sarkozy'nin, avukatıyla yaptığı telefon görüşmeleri sırasında, kendisi hakkında açılan bir davayla ilgili olarak içeriden bilgi alabilmek için Yargıtay'dan Savcı Azibert ile temasa geçtiği ortaya çıkmıştı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarkozy Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika


Advertisement