Sberbank 2019'a Kadar Tam Manasıyla Dijital Şirket Olacak" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sberbank 2019'a Kadar Tam Manasıyla Dijital Şirket Olacak"

17.02.2017 15:51

– Sberbank Başkanı German Gref, 2018 yılının sonuna kadar Sberbank'ın tam manasıyla dijital şirket olacağını açıkladı.

– Sberbank Başkanı German Gref, 2018 yılının sonuna kadar Sberbank'ın tam manasıyla dijital şirket olacağını açıkladı.

Gref Soçi'de düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, "2018 yılının sonuna kadar tam manasıyla dijital kurum olmalıyız, kağıtta kalan tek sürecimiz bile kalmamalı" dedi.

Ocak ayında Gref, Sberbank'ın çoğu işlemlerini uzaktan yapmaya başladığını, 8 yıl sonra tüm banka işlemlerinin uzaktan yapılabileceğini söyledi.

Ayrıca Gref 2025 yılında Rusya ekonomisinin yarısının dijital ekonomi olacağından emin olduğunu da belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sberbank 2019'a Kadar Tam Manasıyla Dijital Şirket Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement