SEDAŞ Çalışanları, Kocaeli de Kan Bağışına Tam Destek verdi - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Çalışanları, Kocaeli de Kan Bağışına Tam Destek verdi

SEDAŞ Çalışanları, Kocaeli de Kan Bağışına Tam Destek verdi

SEDAŞ Kocaeli de Kızılay İle işbirliği içinde, kan bağışı kampanyasını gerçekleştirdi.

06.02.2012 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ çalışanlarına Kocaeli Kızılay Kan Merkezi iki gün öncesinden bizzat işyerlerinde bilgi sunarak kan verilmesi konusunda öncelikle çalışanların bilinçlenmelerini sağladı.

İki gün sonra SEDAŞ'ın eski Kandıra sapağında Tuana Otel karşısındaki Satış Direktörlüğü binasında gerçekleşti. Fuar içinde yer alan SEDAŞ Dağıtım birimlerinde görevli SEDAŞ personeli de kan bağışına tam destek verdi.

SEDAŞ çalışanları,"sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz" dediler. SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "Kızılay Kan Merkezi ile 'Kan ver Hayat Kurtar' sloganıyla başlatılan kampanya sırasında, bir ünite kanla üç kişinin hayatının kurtarıldığını bilmek, hepimizi, kan verme konusunda daha çok motive ediyor. Bu bir sosyal sorumluluktur.

Bir gün kendimiz veya en değer verdiğimiz sevdiklerimiz ile yakınlarımızda kana ihtiyaç duyabilir, ancak bunun önemini mutlaka sevdiklerimizin başına bir sağlık sorunu geldiğinde kavramak durumunda olmamalıyız. Kan vermek çok erdemli bir davranış, Sosyal sorumluluk anlamında bu tür bağışlara mutlaka katılmalıyız."dedi.

Bekir Sami Güven, "Kampanyanın desteklenmesi için çalışanlarımızın verdiği desteğe ve Kızılay Kan Merkezi çalışanlarına da bu işbirliğine katkı sağlamaları nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Çalışanları, Kocaeli de Kan Bağışına Tam Destek verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement