Beyoğlu'nda şehir magandaları ortalığı birbirine kattı. Bardan çıkan 10-15 kişilik grubun silahlı kavgası güvenlik kameralarına yansıdı.
YUMRUKLU KAVGA, SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olay, 28 Ocak günü sabah saat 06.40 sıralarında meydana geldi. Turnacıbaşı Caddesi'nde bardan çıkan 10-15 kişilik bir grup, henüz bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Yumruklu kavga büyüyerek silahı kavgaya dönüştü.
RASTGELE ATEŞ AÇTI
Grubun arasındaki bir kişi, belindeki silahı çıkararak rastgele havaya ateş etmeye başladı. Silahlı kişiyi arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Havaya ateş eden kişi, daha sonra silahı beline soktu.
BÜYÜK PANİK
Yaşanan olayda yaralanan olmazken, o sırada çevredeki vatandaşlar ve turistler büyük panik yaşadı.
OLAY ANI KAMERADA
Olay anı çevredeki bir işletmenin güvenlik kameralarına da yansıdı. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.
Son Dakika › Güncel › Şehir Magandalarının Silahlı Kavgası Kamerada - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.