Şehit Haberi Konseri İptal Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Şehit Haberi Konseri İptal Ettirdi

Şehit Haberi Konseri İptal Ettirdi

19.Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında organize edilen Yeni Türkü konseri, Bingöl'deki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

18.09.2012 20:21

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında organize edilen Yeni Türkü konseri, Bingöl'deki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

Festival etkinlikleri çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda organize edilen Yeni Türkü konseri, Bingöl'deki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. Konser salonunu dolduran seyirciler, iptal kararının açıklanmasının ardından alkışlarla kararı protesto etti. Seyircilerin bir kısmı salonu terk ederken,

geri kalan çoğunluk ise tüm ısrarlara rağmen konser alanında kaldı.

Tepkilerin artması üzerine sahneye çıkan Yeni Türkü üyelerinin de çabaları sonuç vermedi. Bir seyircinin "Konser olmuyorsa, etkinliğe söyleşi şeklinde devam edelim" teklifi büyük destek aldı ve grup tarafından da kabul edildi. Sahnedeki müzik aletleri kaldırılarak, yerine masa ve sandalyeler yerleştirildi. Konser, söyleşiye çevrildi. Seyircilerin sorularını yanıtlayan grubun solisti Derya Köroğlu, iptal kararını kendilerinin de sonradan öğrendiğini belirtti.

Söyleşi esnasında bir seyircinin, "Şarkıyı biz söyleyelim" teklifi üzerine tüm salon hep bir ağızdan grubun 'Başka Türlü Bir Şey' adlı şarkısını söylemeye başladı. Köroğlu da şarkıya eşlik edince, seyirciler salonu alkış tufanına tuttu. Grup, salonu alkışlarla terk etti. Seyirciler ise hep bir ağızdan '10. Yıl Marşı'nı söyledikten sonra salonu boşalttı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Haberi Konseri İptal Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement