Şehitler Günü Programı Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Şehitler Günü Programı Büyük Beğeni Topladı

Şehitler Günü Programı Büyük Beğeni Topladı

18 Mart Şehitleri Anma Günü Proğramı Şehitlikte Düzenlenen Törenin Ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Düzenlenen Törene ile Devam Etti.

19.03.2011 19:56  Güncelleme: 19:57

18 mart şehitleri anma günü proğramı şehitlikte düzenlenen törenin ardından il kültür ve turizm müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törene ile devam etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törene Vali İbrahim Özçimen, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ümit Yücekan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Çoşkun, daire amirleri, askeri erkan, şehit aileleri, çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan salon programı Sakarya İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Harbacı'nın konuşmasıyla devam etti. Mustafa Harbacı açılış konuşmasında programın vatan toprağımızı korumak için savaşırken, şehit olan binlerce vatandaşımızın mücadelesi hakkında bilgi vermek için olduğunu söyledi.

Çanakkale Zaferi'nin 96'ıncı yıldönümünü kutladıklarını söyleyen Okul Müdürü Mustafa Harbacı, geçmişi destansı zaferlerle dolu bir milletin torunları olarak bu mirası daha ileriye götürmek için çalışması gerektiğini söyledi. Mustafa Harbacı, "Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan ve bayrağı için şehit olan binlerce kahramanımızı şükran ve minnetle anıyor, Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Jimnastik, Eskrim ve Satranç dallarında 18 Mart Kupasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Daha sonra Sakarya İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 'Gidenlerin Ardından' isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Katılımcılar tarafından beğenilerek izlenen ve yoğun alkış alan 'Gidenlerin Ardından' oyununun ardından okul korosu birbirinden güzel Çanakkale ve kahramanlık türküleri seslendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehitler Günü Programı Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika


Advertisement