Şehitler Haftası - Son Dakika
Güncel

Şehitler Haftası

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şehitler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

14.04.2016 16:54

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şehitler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Yağcı, mesajında, vatanı koruma ve savunmasında canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnet duygularıyla andığını ifade ederek, şehitlik makamının, en üst mertebe olduğunu kaydetti.

Türk Milletinin, kahraman Türk Ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edeceğini kaydeden Yağcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Milleti, bütün imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıkmıştır ve Türkiye Cumhuriyetinin temelleri bu büyük zafer üzerine kurulmuştur. Tarihin her döneminde taşıdığı iman ile birçok kahramanlıklar sergileyen ordumuz, askeri ve polisi ile bu vatan uğruna canını hiç düşünmeden vermesini bilmiştir. Ulaştığı şehitlik mertebesi ile her zaman bağımsızlığın en güzel örneklerini göstermiştir. Bugün de aziz ordumuz, polisimiz ve Mehmetçiğimiz her zaman olduğu gibi yine kahramanlıklar göstererek, ülkemiz ve vatanımızın birliğine ve kardeşliğine uzanan kötü elleri kıracaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitler Haftası - Son Dakika


Advertisement