Selen Seyven Oynadı Kardeşi Dicle söyledi! - Son Dakika
Güncel

Selen Seyven Oynadı Kardeşi Dicle söyledi!

Selen Seyven Oynadı Kardeşi Dicle söyledi!

TRT 1 ekranlarının komedi dizisi "Avrupa Avrupa", yeni sezonda izleyicilerinin karşısına sürprizlerle çıkıyor.

14.07.2012 15:49

SELEN SEYVEN VE BURAK SERDAR ŞANAL'IN AŞKI KLİPLENDİ.

Türkiye'nin Avrupa birliğine girmesi halinde olacakların parodisi olan "Avrupa Avrupa" dizisi ekranlara yeni sezonda bomba gibi dönüyor. Gençlerin beğenisi toplayan, dizinin büyük aşıkları Selen Seyven ( Gül) ve Burak Serdar Şanal'ın aşk dolu dizi görüntüleri kurgulanarak klip haline getirildi. Klibin, "Düşünme" şarkısının bestesi, sözleri ve seslendirmesi güzel oyuncu Selen Seyven'nin kardeşi Dicle'ye ait. İnternette dizinin klip görüntüleri kadar şarkısına da ilgi çok büyük…

Güzel ve başarılı oyuncu Selen Seyven " Yapımcımız Banu Akdeniz klip için şarkı arayışında olunca bende kendisine kardeşimin müzisyen olduğunu ve eğlenceli klibimize eğlenceli bir şarkı yapabileceğini söyledim sağ olsun Banu Hanım bana güvendi bende kardeşime… Böylelikle güzel bir iş oldu, kardeşim beni boşa çıkarmadı onunla gurur duydum. " dedi.

Yapımcılığını Banu Akdeniz/ Mia Yapım'ın üstlendiği, "Avrupa Avrupa" dizisi yeni sezonda da Tarık Ünlüoğlu, Ebru Cündübeyoglu, Zuhal Topal, Kadir Çöpdemir, Selen Seyven, Durul Bazan, Şehsuvar Aktaş, Simge Selçuk ve Burak Serdar Şanal oyuncu kadrosuyla Pazar gecelerinin yine vazgeçilmezi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selen Seyven Oynadı Kardeşi Dicle söyledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement