Şenlikoğlu'ndan Esra Elönü'ye Tesettür Eleştirisi - Son Dakika
Güncel

Şenlikoğlu'ndan Esra Elönü'ye Tesettür Eleştirisi

Şenlikoğlu\'ndan Esra Elönü\'ye Tesettür Eleştirisi

Muhafazakar yazar Emine Şenlikoğlu, Esra Elönü'nün örtünme tarzına kızarak "bir sopa getirin şunu döveyim" dedi.

30.07.2013 15:31  Güncelleme: 15:37

Ülke Tv ekranlarında Esra Elönü'nün sunduğu 'Araf'ta Sorular' programına bu hafta, gerek yazdığı kitaplar gerek söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken yazar Emine Şenlikoğlu konuk oldu. İslami kesimin sivri dilli yazarı Şenlikoğlu programda tesettür firmalarına ve örtünme tarzlarına eleştirilerde bulundu. Emine Şenlikoğlu'nun eleştirilerinden program sunucusu Esra Elönü de nasibini aldı.

"NE GEREK VAR BÖYLE DANDİK ŞEYLERE"

Programda tesettür firmaları tarafından tasarlanan çoğu kıyafetin tesettüre uygun olmadığını belirten Şenlikoğlu, "Tesettür firmaları hem şık hem tesettüre uygun kıyafetler dikemezler mi? Dikebilirler. Ne gerek var dandik şeyler yaptılar." dedi.

"BİR SOPA GETİRİN DÖVEYİM ŞUNU"

Esra Elönü'nün kıyafetinin de tesettüre uygun olmadığını ifade eden Şenlikoğlu; "Mesela boğazın görülüyor. Senin boğazının görünmesi tesettüre uygun mu?" şeklinde bir soru yöneltti. Elönü'nün bu eleştiye itiraz etmesi üzerine Şenlikoğlu, "Ya bir sopa getirin şunu döveyim" karşılığını verdi.

"ERKEK DE KADIN DA BOL GİYMEK ZORUNDA"

Erkek tesettürüne de değinen Şenlikoğlu "Erkeği de kadını da bol giymek zorundadır" dedi.

Yazar, yeni örtünen genç kızlar için örtünmenin sadece saçı kapatmakla olmadığına, bol ve uzun giyinmeleri gerektiği ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şenlikoğlu'ndan Esra Elönü'ye Tesettür Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement