SESOB Başkanı Hakan Demirgil, yangında zarar gören esnafları ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

SESOB Başkanı Hakan Demirgil, yangında zarar gören esnafları ziyaret etti

SESOB Başkanı Hakan Demirgil, yangında zarar gören esnafları ziyaret etti

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Hafik ilçesinde meydana gelen yangında iş yerleri zarar gören esnafları ziyaret etti. Yangında kırtasiye dükkanı işleten Ömer Kürşatoğlu ve lokantacı Hasan Budak'ın iş yerlerinin zarar gördüğü belirtildi. Demirgil, Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Görler ile birlikte esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve zararın en kısa sürede giderilmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

09.08.2023 12:24

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Hafik ilçesinde meydana gelen yangında iş yerleri zarar gören esnafları ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan açıklamada, dün ilçede meydana gelen yangında kırtasiye dükkanı işleten Ömer Kürşatoğlu ile lokantacı Hasan Budak'ın iş yerlerinin zarar gördüğü belirtildi.

SESOB Başkanı Hakan Demirgil, mağdur olan ve yangın sonrasında iş yerlerinde hasar oluşan esnafları, Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Görler ile ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Görler'den yangın hakkında bilgi alan Demirgil, oluşan zararın en kısa sürede giderilmesi için gayret göstereceklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel SESOB Başkanı Hakan Demirgil, yangında zarar gören esnafları ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement