Seul'de Yoğun Kar Yağışı Trafiği Aksattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seul'de Yoğun Kar Yağışı Trafiği Aksattı

18.03.2025 12:16

Seul ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara ve hava yolu trafiğinde aksamalar yaşandı.

Güney Kore'nin başkenti Seul ve çevresini etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle kara ve hava yolu trafiğinde aksama yaşandı.

Kore Meteoroloji Dairesi (KMA) tarafından yapılan açıklamada, beklenmedik yoğun kar yağışının başkent ile yakınlarındaki bölgelerde etkisini gösterdiği ve kar kalınlığının bazı yerlerde 20 santimetreye ulaştığı belirtildi.

Açıklamada, kaygan yollar sonucu meydana gelen kazalar nedeniyle Seul'ün çeşitli bölgelerindeki kara yolu trafiğinde aksamaların yaşandığı aktarıldı.

Korea Airports Şirketinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve güçlü rüzgar nedeniyle Gimpo, Jeju Adası, Yeosu ve Wonju'daki havalimanlarından yapılması planlanan bazı uçuşların iptal edildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Incheon Uluslararası Havalimanı'ndaki 5 seferin de ertelendiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seul'de Yoğun Kar Yağışı Trafiği Aksattı - Son Dakika


Advertisement