Sevgi Yolları Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Sevgi Yolları Yenileniyor

Sevgi Yolları Yenileniyor

Manisa Belediyesi, 1. Anafartalar Mahallesi 1604 Sokak'tan Vakıfbank ara sokağına kadar olan tüm sevgi yollarına standart getirdi.

25.04.2013 11:53

KENT genelinde sevgi yollarında yenilemeye giden Manisa Belediyesi, 1. Anafartalar Mahallesi 1604 Sokak'tan Vakıfbank ara sokağına kadar olan tüm sevgi yollarına standart getirdi. Yenilenen sevgi yollarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e esnaftan ve vatandaşlardan teşekkür geldi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1. Anafartalar Mahallesi 1604 Sokak'tan Vakıfbank ara sokağına kadar olan bölgede yer alan sevgi yollarındaki düzenleme çalışmalarını inceledi. İncelemeye Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Mümin Deniz, Funda Solak, Belediye Meclis Üyesi Süha Akyüz ve birim müdürleri de eşlik etti. Manisa Kahveciler Odası Başkanı Abdullah Uğursalan'ın işyerinin de bulunduğu 1604 Sokak'tan inceleme gezisini başlatan Başkan Ergün, esnaf ve vatandaşlarla da tek tek tokalaştı, hatır sordu. Havuzlu sevgi yolu olarak düzenlenen alanın bölgeye hareket getireceğini belirten Başkan Ergün, esnaftan bu güzelliklerin korunmasını istedi.

Esnaf düzenlemeden memnun

İncelediği tüm sevgi yollarında, düzenlemelerle ilgili esnafların da görüşünü alan Başkan Ergün, esnafların çalışmalardan memnun olduğu yönündeki ifadelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Belediyesi'ne sevgi yollarına getirdiği yeni düzen nedeniyle teşekkür eden esnaflar, düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte işlerine de hareket geldiğini belirterek, "Düzenlemeleri beğeniyoruz. Allah sizden razı olsun" şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Sırada Belediye Caddesi var

1. Anafartalar Mahallesi'nin işlek caddelerinden olan Belediye Caddesi'nde de yenileme çalışmalarının başlatılacağını müjdeleyen Başkan Ergün, "Konuk Caddesi'ndeki gibi benzer düzenlemeyi Belediye Caddesi'nde de yapacağız. Bunun ardından bu bölge yepyeni bir görünüm kazanacak. Benim esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan tek istediğim, bu güzelliklerin korunmasıdır" dedi. İnceleme esnasında Başkan Ergün'ün yanına gelen esnaf ve vatandaşlar, yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Yolları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement