Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Galip - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Galip

Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Galip

1. Yarı Sonunda Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı namağlup lider.

09.05.2012 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya 2 Amatör Küme B gurubunda mücadele veren Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı 5' nci hafta sonunda Konya TÜMOSAN Spor ile deplasmanda oynadığı maçı 4- 2 kazanarak 1' nci yarıyı gurubunda lider olarak kapattı.

Takım Antrenörü Hakkı DEĞERLİ yaptığı açıklamada "Konya Deplasmanında Tümosan Spor ile oynadığımız maça iyi başlayarak Hamit ve Hüseyin' in gölleri ile 2-0 öne geçtik. Rakibimizden yediğimiz penaltı golü ile 1' nci yarıyı 2-1 önde bitirdik. İkinci yarıda rakibimizin skoru 2-2 yapmasına rağmen Hamit ve Hasan'ın golleri ile maçtan 4-2 galip ayrılmasını bildik."

Kendisi de gençlik yıllarında Seydişehir Belediyesi Genç Takımında futbol oynamış olan ve Spra ve sporcuya her zaman desteğini esirgemeyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdukkadir ÇAT takımı elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.Başkan ÇAT ; "Ligin başından beri üstün gayretleri ile namöğlup olarak mücadele vererek liderlik koltuğunu bırakmayan takımızın bu başarısını vatandaşlarım ,Belediye, şahsım adına takdire şayan buluyorum. Futbol Takımımızın aynı başarıyı ligin ikinci yarısında da göstereceğine inanarak başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi Futbol Takımının 2.Amatör B Küme'de bugüne kadar aldığı sonuçlar ise şu şekilde:

Negra Spor : 0 Seydişehir Belediyesi 12

Ereğli Şeker : 3 Seydişehir Belediyesi :3

Y. Emirgazi : 0 Seydişehir Belediyesi : 1

Ereğli Gençlik : 1 Seydişehir Bld : 2

Konya Tümosan :2 Seydişehir Bld : 4

Bu sonuçlarla 13 puanla liderliğini sürdüren Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı , bundan sonraki maçında kendi evinde Konya Negra Spor ile karşılaşacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement