Seydişehir Belediyesi Yalçın Özden Tiyatrosu Ramazan Nostaljisi Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Yalçın Özden Tiyatrosu Ramazan Nostaljisi Yaşattı

Seydişehir Belediyesi Yalçın Özden Tiyatrosu Ramazan Nostaljisi Yaşattı

Seydişehir Belediyesi 4. Geleneksel Ramazan Kültür-Sanat Etkinliklerinde ünlü sanatçılardan oluşan Yalçın Özden Tiyatrosu'nun sahnelediği Direklerarası Kumpanya oyununu Seydişehirlilerle buluşturdu.

29.07.2013 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta tiyatrocu Uğur Böceği Yalçın Özden'in yönetmenliğindeki , Suna Yıldızoğlu ve Ses sanatçısı Uhde Seçil gibi birden çok ünlü sanatçının rol aldığı oyunda tiyatro severlere eğlenceli dakikalar yaşatıldı. Belediye binası önünü dolduran binlerce Seydişehirli oyunu yoğun ilgiyle izlerken, çocuklar oldukça keyifli anlar yaşadı.

Türk Tiyatrosundan örneklerin sunulduğu oyunda, eski bir kumpanyanın sahne önü ve arkası anlatıldı. Geleneksel meddahlar, orta oyunları, düetler, canlı gölge Karagöz ve Hacivatlar gösterisinden örneklerin yer aldığı oyunda Yalçın Özden ve ekibi Seydişehirlileri nostalji yüklü geçmiş Ramazan akşamlarına götürdüler. Suna Yıldızoğlu ve Uhde Seçil söyledikleri şarkılarla mini bir konser verirken, seyirciler de sanatçılara eşlik etti.

Yalçın Özden Seydişehir'in oldukça modern ve temiz bir kent olduğuna dikkat çekti, kendilerini tiyatro sever Seydişehir Halkıyla buluşturdukları için Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Yalçın Özden Tiyatrosu Ramazan Nostaljisi Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement