SGK, Ereğli'deki sağlık hizmeti sunucularının fatura/reçete teslim süresini uzattı - Son Dakika
Güncel

SGK, Ereğli'deki sağlık hizmeti sunucularının fatura/reçete teslim süresini uzattı

SGK, Ereğli\'deki sağlık hizmeti sunucularının fatura/reçete teslim süresini uzattı

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK), Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki sağlık hizmeti sunucularının Kasım 2023 dönemine ait fatura/reçete teslim süresini, 29 Aralık 2023'e kadar uzattığını duyurdu. Bu karar, ilçenin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilmesi nedeniyle alındı.

06.12.2023 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK), Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren sağlık hizmeti sunucularının Kasım 2023 dönemine ait fatura/reçete teslim süresinin, 29 Aralık 2023'e kadar uzatıldığını açıkladı.

SGK'dan yapılan açıklamada, 19 Kasım 2023 tarihinde yaşanan yağışlar sonucunda meydana gelen sel ve su taşkınları sebebiyle Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiği hatırlatılarak, "Bu itibarla söz konusu afet nedeniyle yaşanabilecek aksama ve gecikmelerin herhangi bir mağduriyet oluşturmaması için 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilen Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kurumumuz ile sözleşmeli tüm sağlık hizmeti sunucularının Kasım 2023 dönemine ait fatura/reçete teslim süresi, 29 Aralık 2023 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SGK, Ereğli'deki sağlık hizmeti sunucularının fatura/reçete teslim süresini uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement