Şiddetli Yağış Köy Yollarını Ulaşıma Kapattı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şiddetli Yağış Köy Yollarını Ulaşıma Kapattı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şiddetli Yağış Köy Yollarını Ulaşıma Kapattı

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde şiddetli yağış sonucu bazı köy yolları dağdan gelen çamur yığıntısı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde şiddetli yağış sonucu bazı köy yolları dağdan gelen çamur yığıntısı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Koyulhisar'da sıcak havanın ardından başlayan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmurla gelen çamur, Kılıçpınar köy yolunun kapanmasına neden oldu. İlçe merkezine 29 kilometre uzaklıkta bulunan köye gitmek isteyen ve köyden ilçeye gelmek isteyen vatandaşlar yolun kapanması nedeniyle yolda mahsur kaldı.

Koyulhisar İlçe Özel İdare Müdürlüğüne haber verilmesi üzerine bölgeye iş makineleri gönderildi ve ekipler çamuru temizleyerek yolu trafiğe açtı.

Araçları ile birlikte yolda kalan vatandaşlar köyden gelen derenin o mevkiden kamyonlarla taş çekerken dereyi doldurdukları için bu taşkının meydana geldiğini söylediler. - SİVAS

Kaynak: İHA