Siirt' Te, AB Proje Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Siirt' Te, AB Proje Eğitimi

Siirt\' Te, AB Proje Eğitimi

"AB Proje Hazırlama ve Geliştirme Eğitimi"ne katılan, kamu ve Sivil toplum kuruluşlarında çalışan, 75 kursiyere sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.

15.11.2012 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Gençlik ve Kültür Evinde düzenlenen Sertifika törenine; Vali yardımcısı Mustafa Pala, Planlama Müdü v. Abdullah Kaplan, AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi koordinatörü Erol Avcı ile İl ve ilçelerden gelen kursiyerler katıldı.

Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mustafa Pala;"AB ve Dışilişkile koordinasyon merkezimizce, 5 -10 kasım 2012 taraihleri arasında düzenlenen proje eğitimlerine, Siirt merkez ve ilçelerinden toplam 75 kişi katıldı.Kursiyerlerimiz aldıkları eğitimle daha donanımlı hale geldiklerini düşünüyorum. Avrupa Birliği'ne üyelik sürecinde, Türkiye'de Kamu ve Sivil Toplum etkinliğinin artırılması bakımınden, verilen eğitimler çok önemidir.Bu eğitimlerdeki amacımız;Avruba Birliği, bünyesindeki tüm hibe ve fonlardan daha fazla pay almak ve İlimizde proje kültürünü daha da geliştirmek ve yaymaktır."diye konuştu.

Eğitim sonunda yapılan gözlem ve değerlendirmeler sonucu, 2013 yılının Siirt' te Proje yılı olacağını belirten Vali yardımcısı Musatafa Pala, Kursalara iştirak eden tüm kursiyerlerimizi kutluyorum, kendilerine teşekkür ediyorum.dedi.

Daha sonra, AB Proje eğitiminde, başarı gösteren katılımcılara sertifikaları, Vali yardımcısı Mustafa Pala tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt' Te, AB Proje Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement