Siirt'te Öğrenciler, Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Öğrenciler, Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti

Siirt\'te Öğrenciler, Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenleri günü dolayısı ile bazı öğrenciler, emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek, öğretmenler günlerini kutladılar.

25.11.2013 17:14

İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesine bağlı Seyyid Ahmet Bedevi Erkek Öğrenci Yurdunda bulunan, öğretmen ve öğrenciler Siirt'te emekli öğretmenlerini evlerinde ziyaret ettiler.

Şube Başkan Yardımcısı M. Şakir Özmazı, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Serin ve Yurt Müdürü Metin Acıtan ile beraber Siirt'in emektar emekli Öğretmenlerden Kenan Sağlam ve Selim Güldoğan'ı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla evlerinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.
Siirt'te eğitime uzun yıllar hizmet veren Siirt'in yetiştirdiği münevver öğretmenlerden Kenan Sağlam ve Selim Güldoğan, duydukları memnuniyetle ziyarete gelen öğretmen adayı meslektaşlarına da önemli tavsiyelerde bulundular.

Duygusal anların yaşandığı ziyaret sırasında konuşan Emekli eğitimci Kenan Sağlam; öğrencilere dürüstlük ve doğruluğun aşılamalarını tavsiye etti. Gerçekleşen ziyareti kadirşinaslık örneği olarak gören Sağlam, Öğretmenliğin en kutsal mesleklerin başında olduğunu söyleyerek bir peygamber mesleği olduğunu dile getirerek meslek hayatından anekdotlar anlattı. Teklif edilen idareciliği redderek öğretmenliği tercih ettiğini ve çok sevdiği öğretmenlik mesleğini her iki oğlunu da teşvik ederek öğretmen olmalarını sağladığını ifade etti.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt'te Öğrenciler, Emekli Öğretmenleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement