Siirt Valisi Aydın, BDP'li Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Siirt Valisi Aydın, BDP'li Başkanı Ziyaret Etti

Siirt Valisi Aydın, BDP\'li Başkanı Ziyaret Etti

Bdp'li Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Başkan Vekili Belkız Bakize Beştaş ile birlikte, Vali Ahmet Aydın'ı belediye girişinde karşılayıp, makama aldı.

10.04.2014 15:05

Bdp'li Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Başkan Vekili Belkız Bakize Beştaş ile birlikte, Vali Ahmet Aydın'ı belediye girişinde karşılayıp, makama aldı. Bakırhan ve Beştaş'ı tebrik eden Vali Aydın, Siirt'te beraber hizmet edeceğiz inşallah el birliği ile kurumların iş birliği çok önemlidir. Vatandaşımız sizleri seçmiştir, baş tacı etmiş. Burada amacımız Siirt'te hizmet etmek hep beraber, tekrar sizleri tebrik ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan da, kent merkezinde çok ciddi sorunlarla karşılaşmadıklarını belirterek, Siirt merkezinde çok ciddi sorunlarla karşılaşmadık. Vali beyin de belirttiği gibi, elbetteki belediye, valilik, diğer kurumlar, Siirt için, Siirt'in geleceği için biz de eş başkanımızla birlikte, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, elimizden geleni yapacağız. Seçim sürecinde sayın valimizin bürokrasisinin sağ duyulu yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederiz. İnşaallah burayı vali beyin yüzü gibi, güler yüzlü insanların bir arada yaşadıkları bir kent haline getireceğiz diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından görüşmeler basına kapalı olarak devam etti. Yaklaşık 20 dakika süren görüşmenin ardından Vali Aydın, belediye binasından ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Valisi Aydın, BDP'li Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement