Silivri Plajlarında Tehlikeli Keyif - Son Dakika
Son Dakika Logo

Silivri Plajlarında Tehlikeli Keyif

Silivri Plajlarında Tehlikeli Keyif
04.07.2026 19:58

İstanbullular, rüzgarlı havaya rağmen Silivri plajlarına akın ederek denize girdi.

İSTANBUL'da hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, Silivri'deki plajlara akın etti. İlçede etkili olan şiddetli rüzgara ve dalgalara aldırış etmeyen çok sayıda kişi, canlarını tehlikeye atarak denize girdi.

Hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen İstanbullular, sabah saatlerinden itibaren Silivri sahillerini doldurdu. Mimarsinan Mahallesi Kumluk mevkisinde bulunan halk plajına gelenler, rüzgarlı hava nedeniyle oluşan yoğun dalgalara ve akıntıya rağmen denize girdi. Tehlikeye aldırış etmeden dalgaların arasında yüzenler kameralara yansıdı. Acil sağlık ekipleri de plajda önlem alarak hazır bekletildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silivri Plajlarında Tehlikeli Keyif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement