Silvan'da Çatışmalarda 1 Taksi Şoförü Öldü(2) - Son Dakika
Güncel

Silvan'da Çatışmalarda 1 Taksi Şoförü Öldü(2)

Silvan\'da Çatışmalarda 1 Taksi Şoförü Öldü(2)

Hdp'liler İLÇEDE Silvan'da bugün taksi şoförü Mehmet Gündüz'ün ölümü, 1'i polis 5 kişinin de yaralanmasının ardından HDP ve DBP heyeti ilçeye gitti.

09.11.2015 14:56

Hdp'liler İLÇEDE

Silvan'da bugün taksi şoförü Mehmet Gündüz'ün ölümü, 1'i polis 5 kişinin de yaralanmasının ardından HDP ve DBP heyeti ilçeye gitti. HDP Diyarbakır milletvekilleri Feleknas Uca, Çağlar Demirer, Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı ile parti yöneticileri taksi şoförü Gündüz'ün öldüğü çatışma bölgesinde incelemelerde bulundu. Heyet üyeleri daha sonra belediyeye geçti.

Demokratik Bölgeler Partisi Diyarbakır il başkanlığından yapılan açıklamada ilçenin 3 mahallesinda sokağa çıkma yasağının bugün 7'nci gününe girdiği belirterek, "Zaman zaman çatışmaların yoğunlaştığı Silvan ilçemizde can kayıplarının artmasından endişe duymaktayız. Silvan'da yaşamın normalleşmesi için devam eden sokağa çıkma yasağının derhal kaldırılması, devletin zırhlı araçlarını, polisini ilçenin dışına çıkarması ve 12 Eylül darbesini aşan uygulamalarından vazgeçmesi gerekmektedir" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silvan'da Çatışmalarda 1 Taksi Şoförü Öldü(2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement