Silvan'da Gıda ve Giysi Yardımında İzdiham Çıktı - Son Dakika
Güncel

Silvan'da Gıda ve Giysi Yardımında İzdiham Çıktı

Silvan\'da Gıda ve Giysi Yardımında İzdiham Çıktı

Silvan'da gıda ve giysi yardımında izdiham çıktı DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde Ak Parti'nin Türkiye genelinde topladığı gıda ve giysi yardımı dağıtımı sırasanda izdiham yaşanırken, yardım alamayanlar tepki gösterdi.

11.02.2016 17:45

Silvan'da gıda ve giysi yardımında izdiham çıktı

DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde Ak Parti'nin Türkiye genelinde topladığı gıda ve giysi yardımı dağıtımı sırasanda izdiham yaşanırken, yardım alamayanlar tepki gösterdi.

Silvan İlçesinde 3 mahallede daha önce yaşanan sokağa çıkma yasakları ve çatışmalarda zarar gören aileler için Ak Parti tarafından Türkiye genelinde il ve ilçelerde toplanan yardımlar Silvan'da kaymakamlığa ait spor salonunda dağıtılmaya başlandı. Yardımın yapıldığını duyan vatandaşlar, spor salonuna akın ederken, yardımı almak için nüfus cüzdanlarını verip sıraya girmek isteyen vatandaşlar izdihama yol açtı. Yardımı alabilmek için nüfus cüzdanlarını veren vatandaşlardan yardım alamayanlar nüfus cüzdanını alıp evine dönerken yaşananlara tepki gösterdi. İzdihamın yaşandığı yardım dağıtımı için polis ekipleri salona gelirken, yardım dağıtımı sırasında bazı görevliler basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silvan'da Gıda ve Giysi Yardımında İzdiham Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement