Silvan'nın 3 Mahallesinde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Silvan'nın 3 Mahallesinde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İlçede, geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Dün gece saatlerinde, Silvan ilçesine bağlı Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde terör örgütü PKK yandaşları tarafından hendekler kazılarak, barikatlar kuruldu. Bunun üzerine harekete geçen İlçe Kaymakamlığı, hendeklerin kapatılması, barikatların yıkılması ve terör örgütü yandaşlarının yakalanması için operasyon düzenlenmesi amacıyla söz konusu mahallerde sokağa çıkma yasağı ilan etti.

12'DE BAŞLADI, İKİNCİ BİR EMRE DEK SÜRECEK

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, yasağın bugün saat 12.00'da başladığı ve ikinci bir emre kadar süreceği kaydedildi.

YASAĞIN ARDINDAN OPERASYON DÜĞMESİNE BASILDI

Yasağın ilan edilmesinin hemen ardından da operasyonun düğmesine basıldı. Polis, zırhlı araçlar ve iş makinalarıyla söz konusu mahallelere girdi. İlçede operasyon sürüyor.

Kaynak: İHA