Simav Asırlık Nineye Pastalı Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Simav Asırlık Nineye Pastalı Sürpriz

Simav Asırlık Nineye Pastalı Sürpriz

Kütahya'nın Simav İlçesi, Çitgöl Beldesi'nde Selime Ayyıldız, 100'ncü yaşını kendisini ziyaret eden Ak Partili Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın'ın ikram etttiği pastayla kutladı.

04.03.2013 12:43  Güncelleme: 10:22

Selime Ayyıldız, Başkan Yalçın'a teşekkür edip, 'Allah senden razı olsun. Seçimlerde sağ olursam oyum senindedi.100 yaşına basan Selime Nine'nin beldenin en yaşlısı olduğunu ifade eden Başkan Yalçın, 'Torunlarının torunlarıyla birlikte yaşamını sürdüren ve dimdik ayakta duran Selime Nine beldemizin yaşayan tarihi. Kendisini hem ziyaret edip elini öpmek hem de 100'ncü yaşını kutlamak maksadıyla sürpriz yapıp, ziyaretine geldim. Pastayı da kendi ellerimle ikram ettim. Memnun oldu. Yüzünün gülmesi beni de mutlu etti. Kenisine, nice sağlıklı yıllar diliyorum diye konuştu.Sağlıklı yaşamını yoğut ve balı sofrasından eksik etmemesine borçlu olduğunu dile getiren Selime Nine, küçük yaşta evlendirildiğini ve bu evliliğinden 4 çocuğu ve 50'ye yakın torunu bulunduğunu söyledi.

Torunlarının torunlarıyla birlikte yaşamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Selime Nine, 'Çocuklarım, gelinlerim, torunlarım bana çok iyi bakıyor.Kendilerinden çok memnunum. Gününü torunlarını kucağına alıp sevmekle geçirdiğini ifade eden Selime Nine eskiden hasır dokuduğunu şimdi ise bu işe gelininin yaptığını söyledi.

Hasır dokuma işinde gelinlerine yardım ettiği günler olduğunu dile getiren Selime Nine, kendi işini kendisinin görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Simav Asırlık Nineye Pastalı Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement