Simpsonların yeni kehaneti herkesi şaşkına çevirdi! Koronavirüs aşısını da bildiler - Son Dakika
Güncel

Simpsonların yeni kehaneti herkesi şaşkına çevirdi! Koronavirüs aşısını da bildiler

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, Beyrut'taki patlamanın benzerini yayınlaması ve korona salgının bir benzerini tahmin etmesiyle ses getirmişti. Çizgi dizi şimdi de Rusya'nın insanları korona aşısı yaptırmak için ücretsiz dondurmayla teşvik etmesine benzer bir sahnesiyle gündemde.

12.02.2021 09:59  Güncelleme: 11:16

Dünyaca ünlü kült çizgi dizi Simpsonlar, tutan tahmin ve öngörüleriyle dünyayı sarsmaya devam ediyor. Efsane çizgi dizi Simpsons'ın hayranları, ikonik çizgi dizinin yeni bir öngörüsünü fark edince sosyal medya çalkalandı.

KORONAVİRÜSÜ DE TAHMİN ETMİŞTİ

1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsonlar,, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı.

RUSYA'NIN AŞI OLANLARA DONDURMA İKRAMINI ÖNGÖRMÜŞ GİBİ

Küresel olayları öngörebilmesiyle dünyayı hayrete düşüren Simpsonlar dizisi, yine şaşırtıcı bir kehanetiyle gündem yarattı. Bir sosyal medya kullanıcısı, dizinin 12. sezonun "The Computer Wore Menace Shoes" adlı bölümünde yer alan sahneyi fark etti. Bu sahne, Rusya'daki bir aşı merkezinin insanları koronavirüs aşısı yaptırmak için ücretsiz dondurmayla teşvikte bulunduğu planın yakın zamanda yayımlanan haberini öngörmüş gibi.

Simpsonların yeni kehaneti herkesi şaşkına çevirdi! Koronavirüs aşısını da bildiler
Rusya koronavirüs aşısı yaptıranlara dağıttığı dondurmayla gündemi uzun süre meşgul etti.

İKİ SAHNE ARASINDA MÜTHİŞ BENZERLİK

Twitter'da LonelyGoomba takma adını kullanan bir kişi, Rusya'da aşı olanlara dondurma ikram edilmesiyle, internet blog'u yazarak ünlü olan Homer Simpson'ın, kendisine şırıngalarla dolu bir kase dondurma verildiği sahnenin benzerlik taşıdığını fark ederek paylaşımda bulundu.

Simpsonların yeni kehaneti herkesi şaşkına çevirdi! Koronavirüs aşısını da bildiler

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

"Simpsonlar bir kez daha geleceği tahmin etti" diye yazan LonelyGoomba'nın bu tweet'i on binlerce kez paylaşıldı ve pek çok yorum aldı. Başka bir Twitter kullanıcısı, "Bunu yapmayı nasıl sürdürüyorlar? Bu bir tesadüf mü ya da yazarların zaman makineleri mi var, ne halt karıştırılıyor?" diye yazdı.

BÖLÜM KÖTÜ AMA TAHMİN OLDUKÇA YERİNDE

Bir diğer Twitter kullanıcısı ise, "The Computer Wore Menace Shoes" adını taşıyan bölümün kötü olmasına rağmen başarılı bir öngörüde bulunduğuna dikkat çekerken "Şimdiye kadarki en kötü bölümlerden biri doğru bir tahminde bulundu" ifadelerini kullandı.

Simpsonların yeni kehaneti herkesi şaşkına çevirdi! Koronavirüs aşısını da bildiler

Son Dakika Güncel Simpsonların yeni kehaneti herkesi şaşkına çevirdi! Koronavirüs aşısını da bildiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hoca : Bizim ayda binlerce TL alan hocalarımıza sesleniyorum bi sipson kadar olamadın 12 5 Yanıtla
    Maktas: 1000 lerce lira maaş alan hocaların yanına gitte işim irfan öğren biraz. 5 2
  • Kanka: Onlar önceden bilmediler. Herşey bütün salgınlar planlı. Sistematik bi şekilde dünyayı yönetiyorlar. Simpsonlar olacakları anlatmış. 10 1 Yanıtla
  • Bysamed: İnsanın aklıyla oynamak böyle bişey Simpson ailesiymis kehanetmis:)güldürmeyin insanı .Bu haberin servis edilmesi bile ne kadar Simpson ailesi kehaneti diyip bizi gulduruyorlar:)acizlestirildigimiz anlamına geliyo.Kisaca adamlar yıllar öncesinden ileride yapmak istedikleri şeyleri belirliyorlar ve uygulamaya geçmeden önce bu çizgi filmde gösterime sokuyorlar bı zaman sonrada projelerini uygulamaya koydukları da bombaaaa 10 0 Yanıtla
  • Uftiti: Aydin aydin bile bilmis bunlarmi bilmeyecek uftiti cufti puf 1 1 Yanıtla
  • Hı hi: İyide Ruslar bu bölümü izleyip aşı olana dondurma ikram etmeye karar vermiş olamaz mı 1 0 Yanıtla
  • Yasar cinakli: Ufiti aydin kim efendim? Tam ne demek istediginisi anpayamadim. Aciklarmusiniz? 0 0 Yanıtla
  • Aa: Önemli bir olay olduktan birkac hafta sonra simpsonlar bildi diye haber yapıyorlar hepsi sahte ve montaj yapılıyor normal bir çizgi film ama adı çıktı artık 0 0 Yanıtla
  • Kul: Yahu belki bunlar bilmiyordur birilerine mesaj veriyordur onlarda uyguluyordur.niye kimse tersini düşünmüyor.sonuçta dunyadaki film müzik piyasasının çoğu kimlerin elinde belli.bunda şaşılacak aman aman bir sey yok 0 0 Yanıtla

Advertisement