Sinan Şamil ile Sam ile Yapılan Röportaj - Son Dakika
Güncel

Sinan Şamil ile Sam ile Yapılan Röportaj

Sinan Şamil ile Sam ile Yapılan Röportaj

(arşiv) SİNAN ŞAMİL İLE SAM İLE YAPILAN RÖPORTAJ Karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi olan, uygun donör beklediği sırada böbreklerinin de iflas etmesiyle nakil yapılamayan Dünya eski Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, dün gece yaşamını yitirdi.

30.10.2015 12:34

(arşiv) SİNAN ŞAMİL İLE SAM İLE YAPILAN RÖPORTAJ

Karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi olan, uygun donör beklediği sırada böbreklerinin de iflas etmesiyle nakil yapılamayan Dünya eski Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, dün gece yaşamını yitirdi.

Sinan Şamil Sam, Mersin'in Silifke ilçesinde devlet hastanesindeki tedavisinin ardından evinde dinlendiği sırada önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Sam, Devlet Şeref Madalyası'nın kanuni yönden hakkı olduğu halde bu madalyayı kendisine layık göremediklerini ifade etmişti.

Dünya eski Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam'ın açıklamaları şu şekilde Geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldım. 3 gün yoğun bakımda kaldım ancak şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Sağlık Bakanlığı organ nakli için sıraya koydu. Şu an için bekliyorum ancak durumum şu an da iyi. Eşim ve çocuklarım ile birlikte Silifke'de tatil yapıyorum. Burada dinleniyorum, bunun yanında güvercinlerim var ve onlarla ilgileniyorum.

DEVLET ŞEREF MADALYASINI LAYIK GÖRMEDİLER

Profesyonel boks kariyerinde 2 kez dünya, 8 kez de Avrupa şampiyonu olduğunu hatırlatan Sam, uzun zaman önce Devlet Şeref Madalyası alması gerekti ancak halen alamadığını belirterek, Olimpiyat ve dünya şampiyonlarına devletin sağladığı olanaklardan yararlanamıyorum. Kanuni yönden hakkım olduğu halde bu madalyayı bize layık göremediler veya göremediler, 3 seneden fazla oldu bütün evraklarını tamamladım diye sitemde bulundu.

Sinan Şamil Sam'ın en büyük destekçisi olan eşi Funda Sam ise, İnternet sitelerinde çıkan haberlere istinaden görüldüğü üzere eşim bugün hastanede yatmıyor. Tedavisi devam ediyor ve eşimin sağlık durumu iyi, durumunun daha iyi olacağına inanıyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinan Şamil ile Sam ile Yapılan Röportaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement