Sınırdaki ABD Bayrakları ile Pyd/ypg Flamaları, Yıpranınca İndirildi - Son Dakika
Güncel

Sınırdaki ABD Bayrakları ile Pyd/ypg Flamaları, Yıpranınca İndirildi

Sınırdaki ABD Bayrakları ile Pyd/ypg Flamaları, Yıpranınca İndirildi

ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'ne komşu Suriye'nin terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD denetimindeki Telabyad'a asılan ABD bayrakları ile PYD/YPG flamaları, hava şartları nedeniyle yıpranınca, indirildi.

24.05.2017 13:43

ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'ne komşu Suriye'nin terör örgütü PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD denetimindeki Telabyad'a asılan ABD bayrakları ile PYD/YPG flamaları, hava şartları nedeniyle yıpranınca, indirildi. Bayrakların yerine yenileri çekilmedi.

Akçakale'nin karşısında bulunan PYD denetimindeki Telabyad'ın yüksek yerlerine, ABD bayrakları ile PYD ve örgütün silahlı kanadı YPG flamaları asılmıştı. İlçedeki hava şartları nedeniyle bayrak ve flamalar tahrip oldu. Yıpranan bazı bayrak ve flamalar tamamen, bazıları da kısmen yerinden söküldü. Türkiye'den de görülebilen ve karşısında dev Türk bayrağı dalgalanan bayrak ve flamalarının yerine yenilerinin çekilmediği görüldü.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınırdaki ABD Bayrakları ile Pyd/ypg Flamaları, Yıpranınca İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement