Şişli'de Ramazan Tiyatro ile Şenleniyor - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Ramazan Tiyatro ile Şenleniyor

Şişli\'de Ramazan Tiyatro ile Şenleniyor

Ramazan ayında kültürel etkinliklerini sürdüren Şişli Belediyesi, Şişlili vatandaşlar için ücretsiz tiyatro oyunları sergiliyor.

14.07.2014 14:09

Ramazan ayında kültürel etkinliklerini sürdüren Şişli Belediyesi, Şişlili vatandaşlar için ücretsiz tiyatro oyunları sergiliyor.

Şişli Belediyesi ramazan ayını vatandaşlarıyla dolu dolu yaşamaya devam ediyor. Şişli Belediyesi bu kapsamda her akşam ilçede bulunan okul bahçelerinde ücretsiz tiyatro oyunları sergiliyor. Ramazan ayında vatandaşların keyifli dakikalar geçirmeleri için tiyatroyu mahallelerine getiren Şişli Belediyesi, eğlendirirken aynı zamanda düşündürüyor.

Şişli Belediyesi'nin mahallelerde, Süha Uygur Kumpanyası tarafından sergilenen "Bir Ramazan Akşamı Masalı" ve Tiyatro 3023 Veysel Diker tarafından sergilenen "Ah Evlendim Vah Evlendim" müzikli güldürü oyunlarını sergiliyor. Tiyatro oyununun yanısıra geleneksel Karagöz-Hacivat gösterisi, danslı-müzikli ortaoyunu ile Ramazan, Şişli'de Ramazancoşkusu yaşatılıyor.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, amaçlarının birlik ve beraberliği yaygınlaştırmak olduğunu kaydederek, "Yaz döneminde geleneksel hale gelen sokak tiyatrolarımızı, geleneksel değerlerimizle bütünleştirerek Ramazan ayında da sergilemeye devam ediyoruz. Tiyatro izlemeye gidemeyen yurttaşlarımız için sokak tiyatroları kuruyoruz, sanatı halkımızın ayağına getiriyoruz. Amacımız, Şişlili yurttaşlarımızın Ramazan ayını birlik, beraberlik ve komşuluk duyguları içerisinde geçirmeleri. Şişlililer sokak iftarlarımızda oruçlarını açtıktan sonra hep beraber tiyatro izlemenin keyfini yaşıyorlar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişli'de Ramazan Tiyatro ile Şenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement