Şişli Kent Kültür Merkezi'nde "Müzikalite" Gecesi - Son Dakika
Güncel

Şişli Kent Kültür Merkezi'nde "Müzikalite" Gecesi

Şişli Kent Kültür Merkezi\'nde "Müzikalite" Gecesi

Romantik şarkıların unutulmaz ikilisi Ali ve Aysun Kocatepe, yeni gösterileri "Müzikalite"yi Şişli Kent Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle paylaştılar.

07.05.2013 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediyesi tarafından restore edilerek sanat dünyasına armağan edilen Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi, "7 gün, 7 iklim, 7. sanata dek" sloganıyla keyifli gösterilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ali ve Aysun Kocatepe, Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Müzikalite" başlıklı gösterilerinde, ünlü şarkıların hikayelerini smüzikseverlerle buluşturdular. Konserin gala gecesine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ev sahipliği yaptı.

Toplam 17 şarkı seslendiren Ali ve Aysun Kocatepe, ünlü şarkıların güfte ve bestesinin hangi ilham perileriyle oluştuğunu, hikayeler şeklinde seyircilerin beğenisine sundular. "Mazi Kalbimde Bir Yaradır", "İstanbul Meyhanesi", "Ben Sana Vurgunum", "Don't Cry For Me Argentina", " "Lili Marleen", gibi şarkıların gerçek öykülerini müzikseverlerle paylaşan Ali ve Aysun Kocatepe, izleyicilere keyif dolu anlar yaşattılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şişli Kent Kültür Merkezi'nde 'Müzikalite' Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement