Sivas Hamile Kedi Bebek Beşiğine Yavruladı - Son Dakika
Güncel

Sivas Hamile Kedi Bebek Beşiğine Yavruladı

Sivas'ta hamile olan bir sokak kedisi pencereden girdiği evde bebek beşiğinde yavrularını dünyaya getirdi.

07.05.2017 13:50

Sivas'ta hamile olan bir sokak kedisi pencereden girdiği evde bebek beşiğinde yavrularını dünyaya getirdi. Sabah olduğunda beşiğin içerisinde anne kediyi ve yavrularını gören ev sahipleri şaşkınlık yaşadı.

Kent merkezinde, Alibaba Mahallesinde iki katlı bir müstakil evde oturan Akkaya ailesi ilginç bir sürpriz ile karşılaştı. İki katlı evin birinci katında oturan Necat- Ayşe Akkaya çifti 1.5 yaşındaki oğulları Samet ile birlikte bir yakınlarını ziyarete gitti. Geceyi akrabalarında geçiren aile giderken evin penceresini açık unuttu. Bunu fırsat bilen hamile bir sokak kedisi ise eve girdikten sonra minik Samet'in beşiğine çıktı ve burada 4 yavrusunu dünyaya getirdi. Üst katta oturan Emine Akkaya, sabah oğlu ve gelini ile torunu Samet'in dönüm dönmediğini kontrol etmek için eve girdi. Samet'in beşiğinin bulunduğu odaya giren Akkaya burada anne kedi ve yavruları ile karşılaşınca büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Sabah oğlunun ve gelinin eve gelip gelmediğini kontrol etmek için alt kata giden Emine Akkaya indiğini ve kediyle karşılaştığını belirten Akkaya, "Dün oğlumla gelinim büyük kızımın evine gitti. Sonra da kedi açık olan pencereden girmiş, çocuğun beşiğinde doğum yapmış. 4 tane yavrusu var. Kediciğe hayırlı olsun. Sabahta gelinim gelmiş mi diye aşağı indim. Geldim ki çocuğun beşiğinde kedi dört yavrusuyla yatıyorlar. Berekettir herhalde. Bu da Allah'tan" dedi. Yavrulara evlerinde bakacaklarını belirten Akkaya, "Tabii ki bakacağız. Neden bakmayalım? Yazık günah değil mi? Hazır gelmiş. Bu devirde çocuk falan yapan yok. Kediler insanlardan akıllı. Bakın ne güzel işte dünyayı şenlendiriyorlar" şeklinde konuştu.

Kedi ve yavruları evde bakıma alındı.

Sivas Hamile Kedi Bebek Beşiğine Yavruladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Hamile Kedi Bebek Beşiğine Yavruladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement