Sivas Sınıf Kapısını Türk Bayrağıyla Kaplattı - Son Dakika
Güncel

Sivas Sınıf Kapısını Türk Bayrağıyla Kaplattı

Sivas Sınıf Kapısını Türk Bayrağıyla Kaplattı

Sınıf kapısını Türk bayrağıyla kaplattıSİVAS'ın Suşehri ilçesi'nde Hürriyet İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Melahat Doğruyol sınıfının kapısını Türk bayrağı şeklinde kaplattı.

27.10.2016 14:28

Sınıf kapısını Türk bayrağıyla kaplattı

SİVAS'ın Suşehri ilçesi'nde Hürriyet İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Melahat Doğruyol sınıfının kapısını Türk bayrağı şeklinde kaplattı.

10 Yıllık sınıf öğretmeni olan evli 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Melahat Doğruyol 5 yıldır görev yaptığı Hürriyet İlkokulu'ndaki 24 öğrencisi bulunan 1/A sınıfının kapısına Türk bayrağı kaplaması yaptırdı. Doğruyol, çocuklara bayrak sevgisinin küçük yaşlarda verilmesi gerektiğine inandığını belirterek, "Sınıf kapımıza böyle bir bayrak süslemesi yaptık öğrencilerimiz ve koridordaki diğer sınıftaki çocuklar bile bu durumdan çok memnun ve çok etkilendiler çocuklarımız sabah derse girerken bile daha şevkle girdiler. Bayrağımız kutsal ve çok önemli. Cumhuriyet Bayramı arafesinde böyle bir şey yapmak bizi mutlu etti. Örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.

Sabah çocuklarını eğitim gördüğü Hürriyet İlkokulu'na getiren veliler ise 1/A sınıfını kapısının Türk bayrağıyla kaplandığını görünce mutlu olduklarını belirterek, bu düşünceyi hayata geçiren sınıf öğretmenine teşekkür etti. 50 liraya mal olan kaplamanın ücretini de sınıf öğretmeni Doğruyol'un karşıladığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Sınıf Kapısını Türk Bayrağıyla Kaplattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement