Sivil Toplum Kurumları Temsilcilerinden Başkan Tutal'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sivil Toplum Kurumları Temsilcilerinden Başkan Tutal'a Ziyaret

Sivil Toplum Kurumları Temsilcilerinden Başkan Tutal\'a Ziyaret

Seydişehir'deki Sivil Toplum Kurumu Temsilcileri Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

07.04.2014 09:20

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Çelik İş Sendikası Başkanı Muharrem Oğuz,Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar,Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünvar, Gevrekli Sulama Birliği Başkanı Hasan Çalı, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu,Minübüscüler Kooperatifi Başkanı Gültekin Kayak,Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Musiki Cemiyeti Başkanı Aysel Can, THK Başkanı Enes Acar,Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Soner Güler, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı'dan oluşan heyet Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Tutal yaptığı konuşmada ; "Adaylık süreci içerisinde Seydişehir'de işleri istişare yöntemi kulllanarak yürüteceğiz demiştik. Seydişehir için yapacağımız projelerde STK 'ların görüşlerini alacağız. Gerek Seydişehir'in fiziki yapısının değişikliği noktasında, gerekse istihdam noktasında Seydişehir'e hizmet için beraber çalışacağız. Mahalle, esnaf, sanayi meclisleri oluşturacağız. Halkımızın istediğini yapacağız, istemediğini yapmayacağız. Desteklerinizi bekliyoruz. Kimseye diyet borcumuz yok. 30 mart'a kadar Ak Parti'nin belediye başkan adayıyken, bundan sonra tüm Seydişehir'in belediye başkanıyım. Toplumun tüm kesimlerine adaletli bir şekilde hizmet ederek tüm halkımızı kucaklayacağız. Birlik ve beraberlik içinde, ilçemizin yaşam kalitesini artırmak için hep birlikte çalışacağız"dedi.

STK Temsilcileri ise" Seydişehir'deki sivil toplum kuruluşları olarak toplumsal mutabakatın sağlanması noktasında en büyük STK olarak gördüğümüz Belediye ile işbirliği içinde çalıştık. Bundan sonra da desteğimiz devam edecek. Memleketimiz için hayırlı olsun. Allah sizleri utandırmasın" diyerek Başkan Tutal'ı tebrik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sivil Toplum Kurumları Temsilcilerinden Başkan Tutal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement