Siyah ve Beyazın Mükemmel Uyumu Tkees Terliklerde - Son Dakika
Güncel

Siyah ve Beyazın Mükemmel Uyumu Tkees Terliklerde

Siyah ve Beyazın Mükemmel Uyumu Tkees Terliklerde

Angelina Jolie, Beyonce, Cameron Diaz, Blake Lively, Cindy Crawford, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercih ettiği Tkees terlikler, Türk moda severlerle buluşuyor.

13.07.2013 11:56  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stil sahibi modelleriyle cadde ve plajlarda bu yaz sıkça göreceğimiz Tkees terlikler, kontrast renkler olan siyah ve beyazın zıtlığından mükemmel bir uyum yakalayan modelleriyle benzersiz tasarım anlayışını gözler önüne seriyor.

Tkees terlikler, kauçuk taban ve deri bant özellikleriyle ayakların her adımda konforu yeniden keşfetmelerini sağlarken; siyah ve beyaz renklerin, parlak ve mat seçenekleriyle farklı beğenilere hitap ediyor. Bir klasik olan siyah ve beyazı kullanarak konforlu ve bir o kadar da şık terlikler tasarlayan Tkees, yaz şıklığını kadınların ayaklarına getiriyor.

Siyahın asaleti, beyazın saflığıyla buluşuyor

2013 yaz koleksiyonunda yer alan siyah ve beyaz renk terlikleriyle dikkat çeken Tkees, yazın sade bir şıklığa adım atmak isteyen moda severleri bekliyor. Siyahın asaletini, beyazın saflığıyla buluşturarak kendi özgün tasarım çizgisini kadınların beğenisine sunan Tkees, çift renk kombinasyonlu ve tek renk modelleriyle öne çıkıyor.

Burun beyaz, arka taban siyah ve siyah bantlı modelinde parlak dokusuyla dikkat çeken Tkees terlikler; siyah taban ve siyah bant modelinin mat ve parlak olmak üzere iki farklı seçeneğiyle de farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veriyor.

Dünya starlarının tercihi Tkees terlikler, Türkiye'de seçkin satış noktalarında

Tkees terliklere; Bilstore, Divarese, Kipling, Markapark, Ranello, &Style, Nando, Shoes Center, Chicks, Butik İrfan, Miro, Mare, Perla, Viola, Vogue NC, Sur mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siyah ve Beyazın Mükemmel Uyumu Tkees Terliklerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement