SMS ile "Sonun Ölüm, Mezarlıkta Yer Ayırttım" Tehdidine 5 Ay Hapis Cezası - Son Dakika
Son Dakika Logo

SMS ile "Sonun Ölüm, Mezarlıkta Yer Ayırttım" Tehdidine 5 Ay Hapis Cezası

SMS ile "Sonun Ölüm, Mezarlıkta Yer Ayırttım" Tehdidine 5 Ay Hapis Cezası
12.09.2015 10:34  Güncelleme: 12:17

Erzurum'da, aralarında husumet bulunan şahsı SMS ile "Sonun ölüm, mezarlıkta yer ayırttım." diyerek tehdit eden şahıs, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Erzurum'da cenaze töreninde karşılaştığı husumetlisini SMS ile "Sonun ölüm, mezarlıkta yer ayırttım." diyerek tehdit eden şahıs, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HUSUMETLİLER CENAZEDE BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, 3 Haziran 2015 günü Yakutiye ilçesinde oturan ve aralarında husumet bulunan İ.E. ile H.T., arkadaşlarının vefat eden babasının cenaze namazında bir araya geldi.

SMS'LE TEHDİT, BAŞINA İŞ AÇTI

İ.E., H.T.'ye SMS yolu ile "Sonun ölüm, mezarlıkta yer ayırttım" şeklinde mesaj gönderdi. H.E.'nin şikayetçi olması üzerine İ.E. hakkında Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı.

"PİŞMANIM" DEDİ AMA HAKİM AFFETMEDİ

Karar duruşmasında İ.E, "Bir anlık öfkeme hakim olamadan mesaj attım. Kesinlikle öldürme veya tehdit etme kastı ile göndermedim. Pişmanım." dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan İ.E.'yi 'tehdit ve hakaret' suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırdı.

HÜKMÜN AÇIKLANMASINA 5 YIL ERTELEME

Mahkeme sanığın sabıkasız olması ve pişmanlık duyduğu gerekçesiyle hapis cezasında 5 yıl süreyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel SMS ile 'Sonun Ölüm, Mezarlıkta Yer Ayırttım' Tehdidine 5 Ay Hapis Cezası - Son Dakika


Advertisement