Şoför Atlayıp Kurtuldu Minibüs Köprüden Uçtu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şoför Atlayıp Kurtuldu Minibüs Köprüden Uçtu

Şoför Atlayıp Kurtuldu Minibüs Köprüden Uçtu
26.07.2007 02:17

Virajlı Yolda Aşırı Hızla Giden Minibüs Sürücüsü Kontrolu Kaybedince, Kapıyı Açıp Kendini Aşağı Attı. Uçuruma Yuvarlanan Minibüste 8 Yolcu Hayatını Kaybetti, 9'u da Yaralandı.

Virajlı yolda aşırı hızla giden minibüs sürücüsü kontrolu kaybedince, kapıyı açıp kendini aşağı attı. Uçuruma yuvarlanan minibüste 8 yolcu hayatını kaybetti, 9’u da yaralandı.

ORDU’nun Ulubey İlçesi’nde, aşırı hız yapan Kemal Aksu yönetimindeki 52 M 5910 plakalı minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 8 yolcu hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı. Dün saat 18.30 sıralarında, Damarlı Beldesi, Sarpdere mevkiinde Sarpdere Köprüsü’nden yokuş aşağı inen minibüsün sürücüsü Kemal Aksu, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Dereye yuvarlandı

Ön koltukta 3 kişi oturması nedeniyle virajlı olan yolda, hareket alanı dar olduğu için manevra yapamayan sürücü, kendisini minibüsten aşağıya atarak kurtardı. Kontrolden çıkan minibüs ise Sarpdere Köprüsü’nden uçuruma yuvarlandı. Minibüste bulunan Havva Set, Gülümser Set, Güllü Bektaş, Enes Bektaş, Ömer Bektaş, Selçuk Bektaş, Katibe Şahin ve Tolga Şahin hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ile diğer 9 yolcu Ordu ve Giresun’da çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 6 aylık hamile Çiğdem Aksu bebeğini kaybetti. Annenin durumunun ise ciddi olduğu bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şoför Atlayıp Kurtuldu Minibüs Köprüden Uçtu - Son Dakika


Advertisement