Aksaray'da Şoför Banka Aracını Soydu - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Şoför Banka Aracını Soydu

Aksaray\'da Şoför Banka Aracını Soydu

Aksaray'da özel bir bankanın zırhlı para taşıma aracındaki 200 bin lira, şoför tarafından çalındı.

07.11.2013 22:19  Güncelleme: 23:10

Aksaray'da özel bir bankanın zırhlı para taşıma aracı, şoför tarafından soyuldu. Terk edilmiş olarak bulunan araçtaki 200 bin liranın çalındığı belirlendi.

Olay, merkeze bağlı Taşpazar Mahallesi Adliye arkasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir bankaya ait 34 AY 6264 plakalı zırhlı araç, şoförü İbrahim K. (32) tarafından güvenlik görevlisi Osman Baş (29) ile birlikte Kültür Park içerisinde bulunan bankaya ait ATM'ye para yüklemek için geldi. Güvenlik görevlisi Osman Baş ATM'yi açtığı sırada şoför İbrahim K. tuvalete gitmek ve sigara içmek için ayrıldı. Şoförün uzun süre gelmemesi üzerine güvenlik görevlisi Baş, polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada şoförün araçla ayrıldığını belirledi. Polis, yaptığı araştırmalar sonucu bankaya ait zırhlı aracı Taşpazar Mahallesi Adliye arkasında terk edilmiş olarak buldu. Araçta yapılan aramalarda içerisinde yaklaşık 200 bin lira olduğu öğrenilen para kasasının olmadığı belirlendi. Polis ekipleri kayıplara karışan araç şoförünü yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik görevlisi Osman Baş ise, "Biz ATM'ye yükleme yapacaktık. İkimiz beraber ATM başına geldik. Çalışmayı başlattık. Sonra şoför, 'Ben lavaboya gideceğim, bir de sigara içer gelirim' diyerek ayrıldı. ATM açık olduğu için başından ayrılamıyordum. İçi dolu para kasetlerimiz vardı, ATM'ye yükleme yapacaktık" diye polise olayı anlattı.

Güvenlik görevlisi ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, banka aracı da yapılan incelemelerin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne çekildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Şoför Banka Aracını Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement