Soğan Stokçusuna Verilecek Cezayı Belediye Belirleyecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Soğan Stokçusuna Verilecek Cezayı Belediye Belirleyecek

22.11.2018 16:30  Güncelleme: 17:12

Mardin'de bir depoya yapılan baskın sonucu 100 ton soğan ele geçirildi. Stokçuya verilecek cezanın belirlenmesi için komisyon toplanacak.

Mardin'in Artuklu İlçe Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan baskında bir stokçuda bulunan 100 ton soğan için işlemler yapıldıktan sonra cezanın belirlenmesi için stokçu ile ilgili kararın Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyona havale edildiği belirtildi.

100 TON SOĞANA EL KONULDU

Soğan fiyatlarında yaşanan anormal artışın ardından Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın himayesinde, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'ün talimatlarıyla ilçedeki depo ve iş yerlerine gece baskın ve denetimler gerçekleştirmiş ve bir stokçuda 100 ton soğan bulunarak el konulmuştu.

CEZAYI KOMİSYON BELİRLEYECEK

Deposu mühürlenerek soğanlarına el konulan stokçuya gerekli cezanın verilmesi için konu Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına havale edildi. Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı da stokçuya verilecek cezanın belirlenmesi için komisyon toplama kararı aldı. Belediye encümenlerinin de içinde bulunduğu komisyonun toplanarak, stokçu için verilecek kararı belirleyeceği bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soğan Stokçusuna Verilecek Cezayı Belediye Belirleyecek - Son Dakika


Advertisement