
Adıyaman'da jandarma, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.
İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, etkili olan kar yağışı dolayısıyla aç kalma ihtimali olan yabani hayvanların aç kalmaması için kentin çeşitli bölgelerine yem bırakılması için çalışma başlattı.
Ekipler, Gerger ilçesine bağlı Ortaca Köyü ve çevresinde karla kaplı dağlık alanda taşıdıkları yemleri farklı bölgelere bıraktı.
Jandarma ekiplerinin, kent genelinde yaban hayvanlarının aç kalmaması için farklı bölgelere yiyecek bırakmayı sürdüreceği öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › Son Dakika | Adıyaman'da jandarma yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.