Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin potansiyelini yatırım, üretim, büyüme, istihdam ve ihracat odaklı bir yaklaşımla harekete geçiriyoruz." - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin potansiyelini yatırım, üretim, büyüme, istihdam ve ihracat odaklı bir yaklaşımla harekete geçiriyoruz."

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin potansiyelini yatırım, üretim, büyüme, istihdam ve ihracat odaklı bir yaklaşımla harekete geçiriyoruz."
18.01.2021 14:31  Güncelleme: 14:34

Gelen son dakika haberlerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin potansiyelini yatırım, üretim, büyüme, istihdam ve ihracat odaklı bir yaklaşımla harekete geçiriyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin potansiyelini yatırım, üretim, büyüme, istihdam ve ihracat odaklı bir yaklaşımla harekete geçiriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ülkemizin potansiyelini yatırım, üretim, büyüme, istihdam ve ihracat odaklı bir yaklaşımla harekete geçiriyoruz.' - Son Dakika


Advertisement